Kategorier
Tävling

Delta i Dressinklassikern 2022 hos oss!

Den här sommaren kommer Hagfors Järnvägsmuseum vara ett av tävlingsspåren i “Dressinklassikern”, ett event för rälsälskare där man utmanas att åka så mycket dressin man orkar! Fram till 15 augusti kommer det gå att skriva upp sig och vara med, varefter vinnare koras. På kartan kan ni se vilka banor som hör till tävlingen. Med upp till 18 spår att åka efter så kan det bli en mastig hemester av det hela! Poäng tar man på antal spår, samt ju större geografisk variation mellan spåren man kan uppnå.

Vinnare utses i Augusti via mailet man anger på arrangörssidan (länk nedan), och priset kunde inte passa en rälsentusiast bättre: Tre universalpresentkort till valfria banor nästa säsong till alla korade vinnare! För mer information, eller om ni vill anmäla er till tävlingen, använd QR-koden, eller hyperlänken för att gå vidare! Oavsett om ni kommer för att tävla, eller bara för att njuta av naturen, så är ni välkomna i sommar!

www.cykladressin.se

Arrangör bad oss lägga till den här biten mot slutet: Genom att deltaga I tävlingen godkänner du att dina uppgifter behandlas i IT-system och kan användas för marknadsföringssyften inom organisationen “Cykla Dressin I Sverige”.
Dina uppgifter kommer hanteras restriktivt och inte säljas eller förmedlas till utomstående part.